Prémium megrendelő 2018-02-06T13:18:03+01:00

RENDELD MEG VÁLLALKOZÁSODNAK PRÉMIUM CSOMAGUNKAT

A PRÉMIUM CSOMAG TARTALMA:


 • Megtervezzük és létrehozzuk hirdetésed az általad beküldött szöveges és képi anyagból, ha szükséges, grafikailag javítjuk

 • Hirdetésed minden héten kikerül weboldalunkra, amit közel 3000 egyedi látogató keres fel minden hónapban (ez a szám folyamatosan bővül)

 • Garantáltan 4 alkalommal, különböző időpontokban posztoljuk hirdetésed Facebook oldalunkon, ahol több mint 2000 kaposvári követő van már (ez a szám folyamatosan emelkedik)

 • Garantáltan 4 alkalommal kitesszük hirdetésed Tudatos Vásárlói csoportunkba, ahol több mint 330 tagunk van már (ez a szám folyamatosan emelkedik)

 • Célzott Facebook kampányok indítunk az általad beküldött hirdetésekkel, hogy ne csak a követőinket érhesd el, hanem a szolgáltatásodnak, termékednek megfelelő új célközönséget is (ebben professzionális kampánymenedzselő program segít minket)

 • Ajánlataidat hétről-hétre megjelenítjük Akciófigyelő hírleveleinkben is, amit további 100 feliratkozónk kap meg e-mailben

ÉS AZ EXTRÁK:

 • Nem csak 1, de egyből 2 ajánlattal teszünk láthatóvá hetente,
  hogy duplán a figyelem középpontjában legyél

 • Extra előresorolást és kiemelést kapnak
  az általad beküldött hirdetések

 • 2,5-szeres hirdetési keretet társítunk ajánlataidhoz,
  hogy még releváns emberhez érhessen el

 • Negyedévente kapsz egy egyedi, teljes terjedelmében rólad
  kialakított bemutatkozó hírlevelet

 • Kiemelt nyereményjáték hirdetési lehetőséget
  biztosítunk számodra

 • Egyedi statisztikákkal és kimutatásokkal látunk el
  minden hónapban

 • Bizalomépítő, hosszabb terjedelmű szöveges vagy rövid videós
  tartalmat készítünk cégedről (a 3. hónap után)

ÉS A BÓNUSZOK TERMÉSZETESEN

EHHEZ IS JÁRNAK:

 • Vállalkozásod keresőoptimalizált saját adatlapja, hogy még többen találjanak rád

 • Megjelenés akciófigyelő videónkban minden héten, ami további 500 emberhez ér el

A csomag ára: 24.999 Ft / hó (kevesebb mint 850 forint naponta)

És ezt még mindig tovább tudod csökkenteni:

Féléves előfizetés esetén 10% kedvezmény: 22.500ft/hó

1 éves előfizetés esetén 20% kedvezmény: 20.000ft/hó

MÁR CSAK EGY KÉRDÉS MARADT: VELÜNK TARTASZ KAPOSVÁR LEGNAGYOBB, VÁLLALKOZÁSOKNAK SZÓLÓ ONLINE PIACTERÉRE?

Teendőid:

 1. Töltsd ki a baloldali űrlapot
 2. A megadott e-mail címedre küldünk egy adatlapot, ahol add meg vállalkozásod bemutatkozását
 3. Ezekből elkészítjük és visszaküldjük saját oldalad ellenőrzésre
 4. Ha mindent rendben találsz fizesd be a szolgáltatás 24.999 forintos díját
 5. A pénz beérkezését követően aktiváljuk hirdetési szolgáltatásodat és küldünk egy ajánlatbekérőt, ahol a választott terméket adhatod meg, mindössze 3 perc időráfordítással

VAN MÉG KÉRDÉSED?

Összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket neked, hogy biztos döntést tudj hozni.

Több csatornás kommunikációt folytatunk, nem csak a facebookon keresztül érjük el az érdeklődőket

Az emberek alapvetően szórakozni járnak a facebookra, viszont a Heti Akcióknál már számítanak az ajánlatokra, keresik a termékeket, egyfajta „vásárlási üzemmódba kapcsolnak”

Sokan kizárólag az ajánlatok megtekintése miatt érkeznek a felületeinkre, találkoznak a vállalkozásod ajánlataival is

Emellett szórakoztató, értékadó tartalmaikkal is segítjük a partnereink vállalkozásainak ismertségét

Folyamatosan – csapatban dolgozva – fejlesztjük az értékesítési rendszereinket, és építjük a Heti Akciók Kaposvár ismertségét

Heti szinten elemezzük az elérési adatokat és mindig az eredményeket figyelembe véve gondoljuk újra a szövegi és vizuális kommunikációnkat

Folyamatos, ismétlődő megjelenést tudunk biztosítani, követőink újra és újra találkozhatnak a céged ajánlatával

Több érzékre ható, emberbarátabb kommunikációt tudunk megvalósítani, terjedelmi és formabeli korlátok nélkül

Az online kommunikációs felületeken rengeteg dolog mérhető, így tudunk Prémium csomagunk vásárlóinak havonta eredményességi jelentéseket is küldeni, Fókusz csomagunk felhasználói pedig a teljes rendszerünk növekedésével kapcsolatban kapnak rendszeresen híreket

A Heti Akciók Kaposvár internetes felületeit úgy kell elképzelni, mint egy online piacteret. Érdekes tartalmakkal, nyereményjátékokkal, illetve a kaposvári kisvállalkozások akcióival és ajánlataival vonzzuk be azokat a helyi lakosokat, akik szeretnek helyben, helyi üzletektől vásárolni. Nem kell keresgélniük, a legjobb ajánlatokat megtalálják egy helyen. A szabadidejükben, bármikor, bárhonnan a telefonjukon keresztül böngészve, vagy a számítógépjük előtt ülve érhetik el az információkat.

Csökkentheted a vállalkozói kockázataidat! Mi úgy látjuk, hogy ma egy vállalkozás jövője úgy lesz igazán fenntartható, ha nem bízza a véletlenre az új vevőjelöltek gyűjését és a meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartást. Ha eddig nem tettél semmit ezekért a célokért, a Heti Akciók Kaposvár egy havi díjért a munka oroszlánrészét (potenciális vevők gyűjtése, kapcsolattartás az online felületeken keresztül és az ajánlatok rendszeres bemutatása) átvállalja tőled.

A technikai jellegű feladatok legnagyobb részét átvállaljuk, neked csak arra kell figyelned, hogy minden héten digitális formában eljuttasd hozzánk az aktuális ajánlatodat, amit a célközönségednek szánsz.

Közösségi oldalakon, a honlapunkon és hírlevélben hétről hétre kiküldjük a céged ajánlatát. Folyamatosan nőnek az elérési számaink, amelyről ügyfelünként rendszeresen kapsz tájékoztatást.

Havi díjas szolgáltatási áraink vannak. Érdemes kitartónak lenni, hiszen a folyamatos online jelenlét hosszú távon garantáltan meghozza az eredményt. De nincs semmiféle kötelezettség, mi Folyamatos Teljesítési Garanciát Vállalunk, aminek lényege, hogy ha menet közben elégedetlen vagy velünk, és ezt első alkalommal jelzed, megpróbáljuk orvosolni, javítani a hibát. Ha második alkalommal is úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire vártál: különösebb indoklás nélkül visszafizetjük az adott hónap díjának másfélszeresét.