Kaposvár 2018-04-29T15:01:47+02:00

 Hatékony és költséghatékony hirdetési szolgáltatások kaposvári kisvállalkozásoknak 

Mi lenne, ha ezentúl heti 3 perc időráfordítással kaposváriak ezreihez juthatna el rendszeresen üzleted ajánlata a legfontosabb online felületeken?

Csatlakozz a Heti Akciók Kaposvár komplex hirdetési és marketing szolgáltatását
igénybe vevő 
több mint 130 helyi vállalkozáshoz!

ÍGY SEGÍT A HETI AKCIÓK KAPOSVÁR ABBAN, HOGY MINIMÁLIS IDŐRÁFORDÍTÁSSAL TÖBB VÁSÁRLÓHOZ JUSS EL!

Már most döntöttem: érdekel!

“Fiatalok, okosak, tele ambíciókkal! Folyamatosan fejlődnek, rengeteg ötletük van a fejlődéshez, fejlesztéshez! Csak így tovább!”

Koncz Krisztián, Hófehérke Fagyizó

Ugye ismered Krisztiánt? Hihetetlenül finom fagyikat árul…

Hogyan segítünk vállalkozásodnak abban, hogy elérje célközönségét?

A vásárlóid már itt vannak, csak az ajánlatod hiányzik

Úgy láttuk hiányzott a kisvállalkozások piacáról egy olyan megoldás, ahol a nagyáruházakhoz hasonlóan, hétről-hétre 1 koncentrált felületen lakosok ezreihez érhetnek el költséghatékonyan. A Heti Akciók online piactereivel erre kínálunk megoldást!

 

Kommunikációs csatornáinkon, középpontban  a Facebook oldalunkkal és csoportunkkal kaposvári vásárlók olyan közösségét építjük, akik rendszeresen keresik és figyelik a helyi vállalkozások legújabb ajánlatait. Érdekes tartalmakkal, nyereményjátékokkal és ami a legfontosabb, kaposvári kisvállalkozások akcióit és ajánlatait mutatjuk meg nekik hétről-hétre.

Saját Facebook oldalunkon és csoportunkban már közel 2500 kaposvári követ minket rendszeresen, és ez a szám folyamatosan emelkedik!

…………..

Ha a te vállalkozásod már rendelkezik saját facebook oldallal, akkor a felkészültebbek közé tartozol. Szolgáltatásunk segítségével még nagyobb forgalmat terelünk meglévő felületeidre, amelyet saját erőből nem, vagy csak lényegesen nagyobb költségekkel tudnál elérni.

Kérem a szolgáltatást

Ez nem csak egy 100. üzleti szaknévsor..

VÉLEMÉNYÜNK SZERINT AZÉRT IGAZÁN HASZNOS A VÁLLALKOZÁSOKNAK AZ ÁLTALUNK NYÚJTOTT REKLÁM- ÉS HIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁS, MERT

többször és több felületen megjelenik – ellentétben a nyomtatott reklámújsággal, amely ha célba is ér, csak másodpercekre ragadja meg az olvasó figyelmét, mielőtt a kukában landol

a kuponos megoldásokkal szemben itt jóval nagyobb rugalmassága van a vállalkozónak az ajánlat kialakításában, kisebb anyagi áldozat mellett

 

olcsóbb és sokkal pontosabban célozható, mint a tv-s, rádiós konstrukciók

Több mint 130 kaposvári vállalkozás regisztrált már szolgáltatásunkra…

A MOST CSATLAKOZÓ VÁLLALKOZÁSOKAT 1 AJÁNDÉKKAL IS MEGLEPJÜK:

1. INGYENES ADATLAP MINDEN ÚJ HIRDETŐNEK

 • Személyre szabható adatlap

 • Google térkép megjelenés

 • Keresőoptimalizált tartalom

 • Bemutatkozási lehetőség szöveggel és képekkel

 • Saját weboldal és Facebook oldal linkjeinek megjelenítése

Ők már nálunk hirdetnek:

Miért hisszük, hogy neked is nálunk kellene hirdetned?

1 éven belül szeretnénk felépíteni a város legnagyobb és legpezsgőbb “online piacterét”. Ennek keretében nap mint nap azért a célért dolgozunk és tanulunk, hogy hozzásegítsük partnereinket régi és új vásárlóik eléréséhez, forgalmuk növeléséhez. Mi is csak akkor lehetünk sikeresek, ha ügyfeleink azok.

Bár újak vagyunk még a piacon, de éppen ezért kétszeres erővel hajtunk és küzdünk is, hogy megismertessük és megszerettessük szolgáltatásunkat a helyi lakossággal és vállalkozókkal. Ahogy neked egy kisbolt egy étterem vagy más üzlet volt az álmod, mi a Heti Akciókon keresztül szeretnénk és fogunk is értéket adni az embereknek és ebben semmi nem állít meg minket! 🙂

Rőhrig Zsuzsa – Játékváros

A Heti Akciós fiatalokkal úgy találkoztam, hogy láttam a Facebookon egy Multimentes Kihívásukat… Rettentően tetszett, ahogy ezt kitalálták, hiszen nekem is ez az ideám, hogy a Sétáló utcán lévő üzletekkel mi is mondjuk el az embereknek, hogy mi vagyunk.
Őket nagyon ajánlom Nektek, mert egy fiatal csapat, akikben megbízhattok, mert legjobb tudásuk szerint csinálják, amit csinálnak. Nem biztos, hogy a heti akció akciót takar, inkább csak figyelemfelkeltés, hogy létezünk és ide gyertek vásárolni.

Somogyi József – Mini-Max 2002 Kft.

“Két kaposvári üzletünk, a Mini Plussz 1 és a Mini Plussz 2 Diszkont a környék lakosságát szolgálja ki. 2 multi között szükségét éreztük annak, hogy (törzsvevőink ajánlásán túl) további népszerűsítésre tegyünk szert. Létrehoztunk egy Facebook oldalt, ahol a munkatársaim és mi személyesen próbáltuk népszerűsíteni az akcióinkat, de ez egy idő után egyszerűen megoldhatatlan volt, lemaradtak akciók, nem kerültek fel… Így, hogy a Heti Akciókkal együttműködünk, ez gyakorlatilag munkatársaimról és rólam is abszolút mértékben leveszi ennek a terhét. Már nem csak az üzletek vásárlói látják az akcióinkat, hanem sokkal de sokkal több ember…”

Baracskai Eszter – Kovács ABC

“A bolt jövőjét nagyon tudatosan irányítom. A legfontosabb célom, hogy a kiskereskedelem ne csak a múltam, a jelenem, hanem a jövőm is legyen. A mai világban igenis fontosak a személyes kapcsolatok, úgy, mint az online térben is jelen lenni. A Heti Akciókkal a Facebookon találkoztam, nagyon tetszik amit csinálnak. Emailben elküldöm az aktuális ajánlatot, és a Heti Akciók csapata ezt ellátja kiváló képekkel, szlogenekkel és a termék vagy szolgáltatás leírásával.”

“A Heti Akciók egy remek oldal, ahol egy helyen megtalálható számtalan kedvezmény és kihagyhatatlan ajánlat! Nagy lehetőség számunkra, hogy a kezdetektől szerepelhetünk az oldalon és a vásárlói visszajelzések alapján többen is az oldalról értesültek akcióinkról.

Horváth Balázs, Baross Szőnyegáruház

“Mi az Ablakcenter 88-nál hatalmas lehetőséget látunk a Heti Akciók hirdetőfelületében. Egyrészt nagyon rugalmas, sok opciót lehet hozzárendelni és legfőképp azért preferáljuk, mi több, széleskörűen ajánljuk, mert rendkívül jó áron és nagyon hatékonyan tudunk vevőkört elérni a segítségével. Hirdetéseink eddig kivétel nélkül célba találtak! 5/5 csillag!”

Fehér Gyula, Ablakcenter 88

“Mi a Sleep & More-nál széleskörű marketingtevékenységet folytatunk, és hirdetéseinkkel inkább az ország egész területére, illetve a környező országokra koncentrálunk. Nem is gondolkoztunk lokális hirdetési platformban, mivel nem találtunk megfelelő és költséghatékony módot erre, egészen eddig! A Heti Akciókkal egy olyan lokális platformot találtunk, amely minden hirdetési igényünket kielégíti, és nem kell plusz kapacitást igénybe vennünk a helyi hirdetésekhez. Ár szempontjából pedig partnerbarát, más platformmal összehasonlítva töredék áron lehet hirdetni, heti rendszerességgel! Ajánlom mindenkinek a csatlakozást minél előbb.”

Zimányi Zoltán, Sleep and More Matrac

LEHET, HOGY A KONKURENCIÁD MÁR NÁLUNK HIRDET,
DE ELŐBB-UTÓBB BIZTOSAN ITT KÖT KI…
JÁRJ ELŐTTÜK EGY LÉPÉSSEL!

ÍGY JÖN KI A SZOLGÁLTATÁS DÍJA:

 • Folyamatosan tesztelünk és hirdetünk a legnépszerűbb kommunikációs felületeken, hogy ajánlatod a lehető legjobban jelenjen meg. Ezt havi szinten több 10.000 forintos keretből tesszük.

 • Üzleti előfizetésünk van hírlevél küldő, kampány menedzselő, képszerkesztő és kereső programokra, amelyek segítik a profi munkát. Ezek költsége közel 40.000 forint minden hónapban.

 • Minden hónapban egy fából készült plakettel díjazzuk a Hónap Vállalkozóját, aki a legtöbbet tette a közös munka sikeréért.

 • Folyamatosan képezzük magunkat a jobb eredményekért könyvekkel, tanfolyamokkal, több szakmai csoportban is tagok, előfizetők vagyunk.

 • A hirdetéseken kívül statisztikákkal, szakmai segítséggel és tanácsokkal is ellátjuk partnereinket.

Két kérdés maradt csak hátra: Mennyiért és hogyan tudod igénybe venni hirdetési szolgáltatásunkat?

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb csomagot!

BEUGRÓ CSOMAG

Beugró csomagunkat azoknak a kezdő vállalkozóknak ajánljuk, akik ismerkednek még az online hirdetésekkel és szeretnének betekintést nyerni reklám- és marketing szolgáltatásunkba.

Hogyan működik?
1 hirdetésedet megtervezzük a beküldött szöveges és képi anyagodból.

 • Hirdetésedet megjelenítjük weboldalunkon
  1 héten keresztül, amit közel 3000 egyedi látogató keres fel minden hónapban (ez a szám folyamatosan bővül)

 • Hirdetésed 1 alkalommal posztoljuk Facebook oldalunkon,
  ahol több mint 2000 kaposvári követő van már (ez a szám folyamatosan emelkedik)

 • Hirdetésed 1 alkalommal posztoljuk Tudatos Vásárlói csoportunkba,
  ahol több mint 330 tagunk van már (ez a szám folyamatosan emelkedik)

 • Egyszeri célzott kampányt indítunk hirdetésedre
  Ajánlatodat kiemelten hirdetjük a pontosan meghatározott célcsoportodnak.

BÓNUSZKÉNT JÁR MINDEHHEZ:

 • Vállalkozásod keresőoptimalizált saját adatlapja, hogy még többen találjanak rád

Az ajánlat egyszeri alkalmat jelent, kizárólag új ügyfelek vehetik igénybe.

Ezt választom!

Beugró csomagunk biztosan lendít majd az ismertségeden, de van itt még 2 ajánlatunk, ha igazán haladnál…

Fókusz és Prémium csomagjainkat azoknak a vállalkozásoknak hoztuk létre, akik ott akarnak lenni a vásárló fejében, mikor a vásárlási döntés megszületik! Akik aktívan és folyamatosan akarnak magukról hírt adni, hogy itt vagyok, én vagyok a legjobb, én teszek meg mindent, hogy nálam vásárolj. Akik nem játszani, hanem győzni jöttek…

FÓKUSZ CSOMAG

Fókusz csomagunkat azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik rendszeres online jelenlétet szeretnének maguknak biztosítani, saját marketing tevékenységük mellett vagy helyett is, megtérülő költségek mellett.

Ezt kapod tőlünk minden hónapban kevesebb, mint napi 250 forintért:

 • Megtervezzük és létrehozzuk hirdetésed az általad beküldött szöveges és képi anyagból,
  ha szükséges, grafikailag javítjuk

 • Hirdetésed minden héten kikerül weboldalunkra,
  amit közel 3000 egyedi látogató keres fel minden hónapban (ez a szám folyamatosan bővül)

 • Garantáltan 4 alkalommal, különböző időpontokban posztoljuk hirdetésed Facebook oldalunkon,
  ahol több mint 2000 kaposvári követő van már (ez a szám folyamatosan emelkedik)

 • Garantáltan 4 alkalommal kitesszük hirdetésed Tudatos Vásárlói csoportunkba,
  ahol több mint 330 tagunk van már (ez a szám folyamatosan emelkedik)

 • Célzott Facebook kampányok indítunk az általad beküldött hirdetésekkel,
  hogy ne csak a követőinket érhesd el, hanem a szolgáltatásodnak, termékednek megfelelő új célközönséget is (ebben professzionális kampánymenedzselő program segít minket)

 • Ajánlataidat hétről-hétre megjelenítjük Akciófigyelő hírleveleinkben is,
  amit további 100 feliratkozónk kap meg e-mailben

BÓNUSZKÉNT JÁR MINDEHHEZ:

 • Vállalkozásod keresőoptimalizált saját adatlapja, hogy még többen találjanak rád

Mi NEM ismerünk még egy olyan megoldást, amivel ennyi különböző módon ennyi emberhez érhetne el a terméked, mindössze heti 5 perc ráfordítással. Arról nem is beszélve, hogy mennyi időt és pénzt spórolunk meg neked, hiszen nem kell saját szakembert alkalmaznod hirdetéseid kezelésére.

A csomag ára: 6.999 Ft / hó

Féléves előfizetés esetén 10% kedvezmény: 6300ft/hó

1 éves előfizetés esetén 20% kedvezmény: 5600ft/hó

Ezt választom!
PRÉMIUM CSOMAG

Prémium szolgáltatásunkat azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik igazán masszív és még nagyobb volumenű elérést és hírverést szeretnének terméküknek vagy szolgáltatásuknak.

Prémium csomagunk is elérhető már kevesebb, mint napi 850 forintért!

 • Megtervezzük és létrehozzuk hirdetésed az általad beküldött szöveges és képi anyagból,
  ha szükséges, grafikailag javítjuk

 • Hirdetésed minden héten kikerül weboldalunkra,
  amit közel 3000 egyedi látogató keres fel minden hónapban (ez a szám folyamatosan bővül)

 • Garantáltan 4 alkalommal, különböző időpontokban posztoljuk hirdetésed Facebook oldalunkon,
  ahol több mint 2000 kaposvári követő van már (ez a szám folyamatosan emelkedik)

 • Garantáltan 4 alkalommal kitesszük hirdetésed Tudatos Vásárlói csoportunkba,
  ahol több mint 330 tagunk van már (ez a szám folyamatosan emelkedik)

 • Célzott Facebook kampányok indítunk az általad beküldött hirdetésekkel,
  hogy ne csak a követőinket érhesd el, hanem a szolgáltatásodnak, termékednek megfelelő új célközönséget is (ebben professzionális kampánymenedzselő program segít minket)

 • Ajánlataidat hétről-hétre megjelenítjük Akciófigyelő hírleveleinkben is,
  amit további 100 feliratkozónk kap meg e-mailben

És az extrák:

 • Nem csak 1, de egyből 2 ajánlattal teszünk láthatóvá hetente,
  hogy duplán a figyelem középpontjában legyél

 • Extra előresorolást és kiemelést kapnak
  az általad beküldött hirdetések

 • 2,5-szeres hirdetési keretet társítunk ajánlataidhoz,
  hogy még releváns emberhez érhessen el

 • Negyedévente kapsz egy egyedi, teljes terjedelmében rólad
  kialakított bemutatkozó hírlevelet

 • Kiemelt nyereményjáték hirdetési lehetőséget
  biztosítunk számodra

 • Egyedi statisztikákkal és kimutatásokkal látunk el
  minden hónapban

 • Bizalomépítő, hosszabb terjedelmű szöveges vagy rövid videós
  tartalmat készítünk cégedről (a 3. hónap után)

ÉS A BÓNUSZOK TERMÉSZETESEN
EHHEZ IS JÁRNAK:

 • Vállalkozásod keresőoptimalizált saját adatlapja, hogy még többen találjanak rád

Ha csak heti szinten pár órára kell marketing szakértőt bevonnod, ez a csomag alsó hangon is belekerül mindennel együtt több, mint 50.000 forintba.

A csomag ára: 24.999 Ft / hó

És ezt még mindig tovább tudod csökkenteni:

Féléves előfizetés esetén 10% kedvezmény: 22.500ft/hó

1 éves előfizetés esetén 20% kedvezmény: 20.000ft/hó

Ezt választom!

ÍGY TUDSZ CSATLAKOZNI

ELSŐ LÉPÉSEK

Válaszd ki a neked megfelelő csomagot! Jelezd nekünk jelentkezési szándékod az űrlap kitöltésével!

Automatikusan kapsz egy adatbekérő űrlapot is, ahol vállalkozásod bemutatkozását, fontosabb információit kérjük tőled (kitöltési idő kb. 15-20 perc).

A visszaküldött adatok alapján létrehozzuk céged adatlapját, amit elküldünk neked ellenőrzésre
(1 munkanapon belül).

A HETI AKCIÓK HASZNÁLATA

 • Adatlapod jóváhagyása után küldünk neked egy díjbekérőt, amely befizetését követően aktiválod hirdetési szolgáltatásodat 1 hónapra.
 • Ezek után hétről-hétre küldünk neked egy akcióbekérő űrlapot, amelyre egyszerűen és gyorsan felviheted az adott héten vagy hónapban hirdetni kívánt ajánlatodat (kitöltési idő kb. 5 perc).
 • Ennek beérkezése után mi elkészítjük az akció adatlapját, közzétesszük weboldalunkon, posztoljuk Facebook oldalunkra, majd Facebook messenger és e-mail hírlevelünkben, valamint Facebook csoportunkban és Instagram profilunkon is megjelenítjük követőink, feliratkozóink számárára.
 • Ha tetszik és elégedett vagy szolgáltatásunkkal, folytatjuk az együttműködést, ám ha esetleg úgy érzed szüneteltetnéd hirdetésed, bármikor lemondhatod, felfüggesztheted előfizetésed.

NEVÜNKET ADJUK A SZOLGÁLTATÁSHOZ

Decsi Zoltán
alapító, ügyvezető

Decsi Zoltán vagyok, marketing és menedzsment diplomákkal rendelkező közgazdász, kisvállalkozásfejlesztő.

Lassan 10 éve már, hogy megfertőztek az üzleti témájú könyvek, vállalkozói történetek, üzleti gondolkodást, sikereket és bukásokat elemző előadások, maga a kihívásokkal és szépségekkel teli vállalkozói élet. Tanulmányaimat, gyakorlati és munkahelyeimet is úgy választottam meg az évek során, hogy a lehető legtöbb elméleti és gyakorlati tudást sajátítsam el. Túl vagyok már több üzleti sikeren és bukáson is, ezeknek tudása és tapasztalata mind beépült a mostani vállalkozásainkba is.

A Heti Akcióknál a fő dolgok koordinálásáért, az új fejlesztési irányok meghatározásért felelek. Azért ajánlom a kiskereskedelemben, szolgáltatásban működő kisvállalkozásoknak termékeinket, mert azon túl, hogy kapnak egy hatékony ügyfélelérési és szerzési szolgáltatást, sokat tanulhatnak vásárlóik szokásairól, piacukról, új megoldásokról.

Decsi Dorottya
alapító, operatív vezető

Decsi Dorottya vagyok, végzettségem szerint menedzsment szakos közgazdász.

Szeretek színekkel és emberekkel foglalkozni, egyetemi tanulmányaim során és után is több különböző marketing, PR és szervezési feladatokat érintő szerepkörben dolgoztam. A csapat női tagjaként a kreatív, megjelenéssel kapcsolatos feladatokat intézem, valamint a partnerkapcsolatokat koordinálom.

Azt szeretem a Heti Akciókban, hogy hétről-hétre új irányok és lehetőségek, valamint ismeretségek nyílnak meg a munka során, így az magában hordozza a folyamatos fejlődés lehetőségét. Élvezem hogy a kommunikáción, hirdetéseken és megjelenésen keresztül több fogyasztói szegmenssel azonosulhatok, és feléjük valódi értékeket közvetíthetek. Magam is tudatosan vásárló fiatal nő, háziasszony lévén képes vagyok a célcsoportunk problémái és szükségletei ismeretében hozzá állni szolgáltatásunk mind jobbá tételéhez.

Szeretnénk a megszerzett tapasztalatokat partnereinknek folyamatosan továbbadni, szakmai cikkekel, előadásokkal, elemzésekkel segíteni a közös munkát. Olyan cégvezetőkkel szeretnénk együtt dolgozni, akik fejlődni akarnak, tenni a vásárlók elégedettségének és számának növeléséért. Hiszünk a közös munkában.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Több csatornás kommunikációt folytatunk, nem csak a facebookon keresztül érjük el az érdeklődőket

Az emberek alapvetően szórakozni járnak a facebookra, viszont a Heti Akcióknál már számítanak az ajánlatokra, keresik a termékeket, egyfajta „vásárlási üzemmódba kapcsolnak”

Sokan kizárólag az ajánlatok megtekintése miatt érkeznek a felületeinkre, találkoznak a vállalkozásod ajánlataival is

Emellett szórakoztató, értékadó tartalmaikkal is segítjük a partnereink vállalkozásainak ismertségét

Folyamatosan – csapatban dolgozva – fejlesztjük az értékesítési rendszereinket, és építjük a Heti Akciók Kaposvár ismertségét

Heti szinten elemezzük az elérési adatokat és mindig az eredményeket figyelembe véve gondoljuk újra a szövegi és vizuális kommunikációnkat

Folyamatos, ismétlődő megjelenést tudunk biztosítani, követőink újra és újra találkozhatnak a céged ajánlatával

Több érzékre ható, emberbarátabb kommunikációt tudunk megvalósítani, terjedelmi és formabeli korlátok nélkül

Az online kommunikációs felületeken rengeteg dolog mérhető, így tudunk Prémium csomagunk vásárlóinak havonta eredményességi jelentéseket is küldeni, Fókusz csomagunk felhasználói pedig a teljes rendszerünk növekedésével kapcsolatban kapnak rendszeresen híreket

A Heti Akciók Kaposvár internetes felületeit úgy kell elképzelni, mint egy online piacteret. Érdekes tartalmakkal, nyereményjátékokkal, illetve a kaposvári kisvállalkozások akcióival és ajánlataival vonzzuk be azokat a helyi lakosokat, akik szeretnek helyben, helyi üzletektől vásárolni. Nem kell keresgélniük, a legjobb ajánlatokat megtalálják egy helyen. A szabadidejükben, bármikor, bárhonnan a telefonjukon keresztül böngészve, vagy a számítógépjük előtt ülve érhetik el az információkat.

Csökkentheted a vállalkozói kockázataidat! Mi úgy látjuk, hogy ma egy vállalkozás jövője úgy lesz igazán fenntartható, ha nem bízza a véletlenre az új vevőjelöltek gyűjését és a meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartást. Ha eddig nem tettél semmit ezekért a célokért, a Heti Akciók Kaposvár egy havi díjért a munka oroszlánrészét (potenciális vevők gyűjtése, kapcsolattartás az online felületeken keresztül és az ajánlatok rendszeres bemutatása) átvállalja tőled.

A technikai jellegű feladatok legnagyobb részét átvállaljuk, neked csak arra kell figyelned, hogy minden héten digitális formában eljuttasd hozzánk az aktuális ajánlatodat, amit a célközönségednek szánsz.

Közösségi oldalakon, a honlapunkon és hírlevélben hétről hétre kiküldjük a céged ajánlatát. Folyamatosan nőnek az elérési számaink, amelyről ügyfelünként rendszeresen kapsz tájékoztatást.

Havi díjas szolgáltatási áraink vannak. Érdemes kitartónak lenni, hiszen a folyamatos online jelenlét hosszú távon garantáltan meghozza az eredményt. De nincs semmiféle kötelezettség, mi Folyamatos Teljesítési Garanciát Vállalunk, aminek lényege, hogy ha menet közben elégedetlen vagy velünk, és ezt első alkalommal jelzed, megpróbáljuk orvosolni, javítani a hibát. Ha második alkalommal is úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire vártál: különösebb indoklás nélkül visszafizetjük az adott hónap díjának másfélszeresét.

Maradt még kérdésed a szolgáltatással kapcsolatban? Tedd fel nekünk a hello@hetiakciok.hu címen és 24 órán belül megválaszoljuk vagy ha telefonon keresnél minket, a 06 30 284 05 76 -os számon állunk rendelkezésedre.